Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Etusivu

Martinniemi – keräys

M2artinniemi – keräys

Martinniemen kyläyhdistys on toiminut jo 30 vuottan. Se on järjestänyt erilaisia tapahtumia ja kulttuuria kylälleen. Toiminta on ollut valtaosin talkootyön varassa. Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole toimitiloja, jotta se voisi kehittää toimintaansa pitkäjänteisesti. sellaisia ei ole luvassa kuntaliitostenkaan jälkeen. siksi olemme päättäneet ottaa kohtalon omiin käsiimme ja aloittaa pitkän tähtäimen keräyksen kylätaloa varten: joko ostamiseen tai rakentamiseen. Vaihtoehtona on myös tontin ostaminen. Rakennusvaiheessa voimme hakea leader – tukea, mutta tontin joutuisimme omin varoin. Kaikissa vaihtoehdoissa pitkän tähtäimen rahankeräys on tarpeen.

Kylätalo tulee olemaan sekä yhdistysten, kerhojen että erilaisten harrastusryhmien tukikohtana. Talon tiloja voidaan vuokrata sekä pitopalveluille että yksityisille erilaisiin juhliin ja perhetapahtumiin. Talo tulee siten sekä piristämään kyläläisten sosiaalista elämää että toimimaan samalla tulonlähteenä kyläyhdistykselle.

Keräystapana on M2artinniemi – tuotteet, joiden myyntihintaan on lisätty yhden kaavoitetun tontin neliömetrin hinnan verran. Eli jokaisella tuotteella ostaja on lunastamassa palasen tonttia kyläyhdistykselle tai mahdollisesti jo mukana itse kylätalon hankkimisessa. Keräysvarat kerrytetään omalle erilliselle tililleen irrallaan yhdistyksen muusta toiminnasta.

Tuote 1. MARTTI – MUKIT. Näihin mukeihin tilaaja lähettää sähköpostin liitteenä oman mieluisimman kuvansa. Printtaamme sen mukiin M2artinniemi- tunnuksella ja juoksevalla numeroinnilla, tilausten saapumisjärjestyksessä. Muki maksetaan ennakkoon kyläyhdistyksen M2artinniemi- keräystilille tai käteisellä noudettaessa:

Nordea: FI72 1107 3000 6883 60         Viite: 2600         Hinta: 35 €/kpl

Martti- mukit ovat uniikkeja, koska
1. Niissä on juokseva numerointi tilausjärjestyksessä. Samasta kuvasta ei tehdä toista mukia.
2. Niitä voi tilata vain yhden sähköpostin kautta: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
3. Mukin voi noutaa vain kyläyhdistykseltä esittämällä maksukuitin tai käteisellä.

Kokouksiemme aikataulut näet kotisivuiltamme www.martinniemi.fi ja mukia lunastaessasi voit vaikka kahvitella ja ottaa osaa yhdistyksen kokoukseen.

Kuvan tekniikasta:
JPG eli tavallinen digikuvaformaatti on kätevin. Mieluummin vaakatasoon aseteltu, jolloin mukiin tulee väripintaa enemmän. Kuvan alalaidan olisi hyvä olla mahdollisimman yksivärinen, jotta valkoinen teksti erottuisi hyvin. Talvikuviin käytämme mustaa tai sinistä tekstiä. Ohessa on malli ilman numeroa.

Tule tekemään Martinniemen historiaa omilla muistoillasi!

 

Martinniemen kyläyhdistys ry


 

 
Jaa
Linkkkivinkki!
Kuvagalleriasta
  • Maakinen Martinniemi 2015