Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Etusivu Tapahtumia Koko kylän pikkujoulu la 13. joulukuuta 2014

Salin täysi lapsia Martinniemen kylän joulujuhlassa

Salin täysi lapsia Martinniemen kylän joulujuhlassa

Oli helinää helskettä, vilinää vilskettä pienten tonttujen, kun Martinniemen kylän pikkujoulu oli parhaassa vauhdissa. Salin täysi lapsia ja aikuisia oli tullut joulupuurolle ja glögille Martinniemen työväentaloon. Kyläyhdistyksen kolmekymmenvuotisjuhlavuosi huipentui lauantaina 13.12. kylän yhteisiin pikkujouluihin.

Joulukiireiden välissä väki oli kiitettävästi liikkeellä. Noin 200 lasta ja aikuista oli saapunut paikalle. Lasten ilmeistä ja menosta näki, että juhla oli mieluisa ja varsinkin, kun joulupukki oli luvassa. Ohjelmaa oli puuronsyönnin lisäksi sopivasti. Myös tarjottavaa riitti kaikille, vaikka määrää oli etukäteen vaikea arvioida. No ensi vuonna tiedetään paremmin, jos juhlan järjestäjiä löytyy.

Tiernapojat "symppiksiä"

Ohjelmaakin taisi olla sopivasti ja etukäteen laadittu aikataulu piti. Symppiskodin tiernapojat olivat nimensä mukaisesti "symppiksiä"- Esiintyminen oli aitoa ja hyvin harjoiteltua ja asut taidokkaasti tehtyjä. Lopuksi kierros kypärän kanssa salissa ja murjaanien kuningas ja Herodes olivat valmiit  lähtemään seuraavaan kohteeseen. Kysyntää kun näin joulun aikana riittää. Upea esitys, kiitos.

Yhteislaulun jälkeen saapui yllätysvieraaksi viihdepiikkareiden ohjelmaryhmä, jonka hieno joululauluesitys herkisti mielet joulutunnelmaan ja sai silmäkulmankin kostumaan. Lisääkin olisimme mielellämme kuulleet, mutta tiukka aikataulu hoputti heitä jo toisaalle. Kunpa saisimme houkuteltua heidät joskus pidemmällekin konserttikeikalle. Aika näyttää.

Joulupukki, valkoparta, vanha ukki

Ja tulihan se joulupukkikin juhlan lopuksi lasten ja meidän kaikkien riemuksi. Satu haastatteli ja pukki kertoi muutamin sanoin tänne tulostaan ja jouluisista askareistaan. Vierailun kruunasi lasten parissa kiertely. Pukilla ei tuntunut olevan kiire minnekään. Ei kuulemma ollut muuta vierailua tälle illalle. Hänellä oli aikaa jututtaa lapsia ja syliinkin pääsi kun vain halusi ja uskalsi. Hieman se pitkä valkoinen parta ja punainen nuttu arastuttivat pienimpiä. Kiva oli lapsilla lähteä kotiin, kun oli päässyt pukin syliin ja sai pienen punaisen lahjapussukankin lahjaksi.

Lämmin kiitos talkooväelle

Hieman meitä kyläyhdistyksen aktiiveja ennen juhlaa askarrutti, miten tästä selvitään ja jaksetaan. Tämä oli jo neljäs iso tapahtuma tälle vuodelle. Kun meitä aktiiveja on vain kourallinen, on työtä jokaiselle runsaasti. Onneksi talkooporukkaa löytyi jälleen. Ilman teitä emme olisi pärjänneet. Pelkästään 50 litran puuron keittoon menee jo tunteja ja tarjoilut ja muut valmistelut päälle. Lämmin jouluinen kiitos puuron keittäjille ja kaikille mukana olleille. Yhdessä tehden onnistuimme jälleen. Hienoa on ollut kuulla myös myönteistä palautetta juhlavierailta. kiitoksenne lämmittää ja kannustaa jatkamaan.

Oikein Hyvää ja Rauhaisaa Joulua.

Kyläyhdistyksen puolesta Pena.

 
Jaa
Linkkkivinkki!
Kuvagalleriasta
  • Viihdepiikkarit